Automate your Marketing
with Womplify




 
ANIE BEADS

By: anie kamal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Nov-2011 23:56 Email | Share | | Bookmark
Blue Crumble

 
 
 
Ini lagi satu hasil terbaru yang aku cuba. Cubaan pertama. Komen ya kawan-kawan.


Monday, 28-Nov-2011 23:46 Email | Share | | Bookmark
My First Bracelet

 
 
 
Sudah lama aku perhatikan kawan-kawan beaders. Masing-masing sibuk menjahit bracelet pada baju. Aku tidak sempat nak ambil kelas, jadi aku cuba applykan bracelet betul ke atas kain... dan hasilnya, memuaskan hati aku. Ini lah dia... Kawan-kawan tolong beri komen ya....


Tuesday, 2-Nov-2010 05:25 Email | Share | | Bookmark
My First Shimmering Flower

 
 
 
View all 5 photos...
Assalamualaikum.... Lama sudah tidak update fp. Dah bersarang agaknya... Anyway, ini my first trial buat SF. Tak tahu lah jadi atau tak... Hopefully yang sudah mahir tu, boleh lah tolong2 komen untuk saya perbaiki....


Monday, 14-Jun-2010 13:18 Email | Share | | Bookmark
BUNGA PAHAR DIP

Salam semua. Sudah agak lama aku tidak update fp. Bukan tak mahu, tapi oleh kerana tak ada projek terbaru, itu yang menyepi sikit.

Ini nak cerita projek terbaru. Oleh kerana cuti sekolah sekarang adalah musim orang berumahtangga, aku pun mengambil peluang untuk belajar membuat bunga dip. Ini sebenarnya projek untuk adik ipar. Inilah sumbangan aku kepadanya. Alhamdullillah majlis telah berlangsung dengan jayanya pada 05.06.2010.

Nak dijadikan cerita pada malam 3.6.10 aku pulang ke Batu Pahat, untuk majlis perkahwinan tersebut. aku tiba agak lewat malam sebab nak menunggu anakku pulang dari sekolah. Setibanya di rumah mak mertua ku, kakak ipar dan adik2 ipar aku terpegun melihat bunga pahar yang telah aku siapkan. Cantik puji mereka. Alhamdulillah mereka suka. Walaupun bagiku itu hanya ok saja. Almaklum baru pertama kali buat. Terus mereka berpakat tidak mahu bagi kepada pihak lelaki. Sanggup beli lain... heheh,... Yang aku dah buat tu, mereka nak bahagi2kan sesama adik beradik saja. almaklum adik beradik suamiku 12 orang semuanya. Kelakar juga. Tapi bila kenangkan mereka menyukainya, aku pun turut gembira.

Selamat pengantin baru. Rosnita Dewi dan suami.







Monday, 1-Mar-2010 13:49 Email | Share | | Bookmark
Seri Chain

Ini baju lama yang diupgrade. Aku rasa kalau anda semua perasan, ini adalah baju yang sama yang aku sulam untuk my first projek. Tapi aku buka balik dan sulam sekali lagi. Jadi inilah hasilnya.... Enjor





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net